Doručak


Dobro jutro iz prekrasnog Rovinja! Ako ste u potrazi za savršenim mjestom za doručak, imate sreće jer vam predstavljam nekoliko fantastičnih opcija koje će vas oduševiti.

Za one koji vole opušteno uživanje uz obalu, Snack Bar Rio na Obali Alda Rismonda 13 nudi ukusne i brze zalogaje za početak dana. Uz to, Konoba Kantinon na istoj obali na broju 18 čeka s autentičnim okusima istarske kuhinje, idealnim za one koji žele iskusiti lokalne specijalitete već u jutarnjim satima.

Ako ste ljubitelj vina i gastronomije, ne propustite posjetiti Gurman i vino San Tommaso na broju 20. Njihov šarmantan ambijent i bogat izbor jela i pića pružit će vam pravu gastro avanturu.

Za ljubitelje kafića, Rovinj također nudi nekoliko sjajnih opcija.

Caffe Bar i Restoran Adriatic na Obali Pina Budicina 16 mami svojom ugodnom atmosferom i bogatom ponudom pića i jela za doručak.

Ako tražite nešto drugačije, posjetite Coffee Bar Cinema na Trgu Brodogradilišta, gdje možete uživati u vašem omiljenom napitku uz filmsku atmosferu.

I na kraju, Viecia Batana na Trgu Maršala Tita nudi tradicionalni istarski doživljaj uz domaće kolače i kavu, idealno mjesto za opuštanje i uživanje u jutru.

Sada kada znate sve o tim fantastičnim opcijama, vrijeme je da krenete u istraživanje i uživanje u jednom od najvažnijih obroka dana u predivnom Rovinju!