Kafići


Rovinj, sa svojim kamenim ulicama i prekrasnim pogledom na more, nije samo vizualni užitak, već i utočište za sladokusce kave. Evo odabranog popisa nekih od najboljih kafića u gradu, od kojih svaki nudi jedinstveno iskustvo.

Batana - Kafić Batana očarava svojom autentičnom atmosferom i predivnim pogledom na more. Smješten uz obalu, nudi idealno mjesto za opuštanje uz ukusnu kavu ili osvježavajući napitak dok uživate u slikovitom okruženju ribarske luke.

Adresa: Trg Maršala Tita, 52210, Rovinj, Hrvatska

Augusto - Mali kafić s divnom terasom. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Ovdje poslužuju isključivo stopostotne Arabica kave iz raznih dijelova svijeta (Kostarike, Kolumbije, Nikaragve, Brazila), što ga čini mjestom koje nipošto ne smijete zaobići!

Adresa: Ulica Ricarda Daveggia 7, 52210, Rovinj

Piazzetta - Smještena u srcu starog grada, Piazzetta nudi šarmantnu, suncem okupanu terasu savršenu za promatranje, dok uživate u šalici njihove stručno kuhane kave.

Adresa: Ul. Casale 17, 52210, Rovinj

Irundo - Irundo je skriveni dragulj, gdje možete pobjeći od gužve i opustiti se uz pažljivo pripremljenu kavu.

Adresa: Zdenac 9, 52210, Rovinj

Cinema – mjesto susreta kulture i kofeina, Cinema Café je neobično mjesto gdje možete uživati u napitku usred starinskih filmskih plakata i opuštenoj, boemskoj atmosferi.

Adresa: Trg brodogradilišta, 52210, Rovinj

Carera 5 - Carera 5 zrači elegancijom kroz svoj sofisticirani dizajn i ponudu međunarodnih kava koja će oduševiti i najzahtjevnije ljubitelje kave. 

Adresa: Carera 5, 52210, Rovinj, Hrvatska

La Moura - Bar bar La Moura privlači vas na raznolik izbor pića i ugodnu glazbu koji će u vama probuditi želju za provodom. Provedite blage večeri na njigovoj predivnoj trerasi.

Adresa: Sveti Križ 53 /Santa Croce 53 52210 Rovinj / Rovigno Hrvatska

Block Bar - Ugodan prostor koji oduševljava svojom modernom estetikom i opuštenom atmosferom. Uz osvježavajući izbor napitaka i udobno sjedalo, pruža savršeno mjesto za opuštanje.

Adresa: Ul. Marka Marulića 24, 52210, Rovinj

A Bar - Kafić smješten na rivi grada, par koraka od autobusne stanice, omogućuje Vam kratko opuštanje nakon iscrpljujućeg puta. Uz kavu te predivan pogled na naše more, predahnite te uživajte u Rovinjskoj atmosferi. 

Adresa: Ul. Michele Fachinettia 19, 52210, Rovinj

Riviera - Smještena uz obalu, Rivijera pruža neusporediv pogled na Jadransko more, što je čini idealnim mjestom za ispijanje kave dok se sunčate na toplom mediteranskom suncu.

Adresa: Ul. Sv. Križa, 52210, Rovinj

Kristal - Kafić Kristal je obiteljski posao gdje topli osmijesi vlasnika zajedno s mirisnom kavom stvaraju ugodnu i domaću atmosferu.

Adresa: ul. Joakima Rakovca, 52210, Rovinj

Bruno - Smješten ispod poznate Rovinjske znamenitosti, Balbijevog luka, nudi udoban kutak za uživanje u kavi te ljepoti arhitekture starog grada.

Adresa: Trg G. Matteottija 2, 52210, Rovinj

Adriatic - S art uređenjem, jednim od najvećih izbora viskija u Hrvatskoj i kultnim statusom obaveznog mjesta za kavu mnogim mještanima, Caffe Bar Adriatic nezaobilazno je mjesto za predah.

Adresa: Obala Pina Budicina 16, 52210, Rovinj

Ovi rovinjski kafići nisu samo mjesta za popiti kavu; to su iskustva, svako sa svojom pričom za ispričati. Dakle, tražite li miran trenutak uz more ili kreativno utočište usred umjetnosti i dizajna, rovinjski kafići čekaju na vas nešto posebno. Uživajte u putovanju kavom!