Vožnja kajakom


Rovinj predstavlja idealno okruženje za ljubitelje kajakaštva. Njegova razvedena obala, čisto more i zadivljujući vidici pružaju zadivljujuću pozadinu za istraživanje.


Mogućnosti za turiste:

  1. Vođeni obilasci: iskusni vodiči nude detaljan uvid u rovinjsku povijest i prirodna čuda, osiguravajući bogato iskustvo.
  2. Neovisno istraživanje: Iskusni kajakaši mogu se odlučiti za samostalne ture, dajući im slobodu da sami određuju tempo.
  3. Grupni izleti: Idealni za obitelji ili prijatelje, grupni izleti pružaju zajedničku avanturu duž slikovite obale.
  4. Obilasci uz zalazak sunca: Svjedočite očaravajućem zalasku sunca na Jadranu iz vode, iskustvo koje definira privlačnost Rovinja.
  5. Kombinacija kajaking/ ronjenje : kombinirajte vožnju kajakom s podvodnim istraživanjem kako biste otkrili raznolik morski život Jadrana.

Sigurnosne mjere:

Svi obilasci uključuju osiguranje sigurnosti, pružanje prsluka za spašavanje, osnovnu obuku i obilne informacije. Preporučuje se upotreba kreme za sunčanje, udobne odjeće i redovita hidratacija kako biste osigurali ugodno iskustvo.

Upustite se u kajakašku avanturu u Rovinju i uronite u prirodne ljepote i povijest ovog obalnog dragulja. S opcijama koje odgovaraju svakoj razini stručnosti, to je prilika koju ne smijete propustiti.


Malo više o kajakaškim opcijama u Rovinju potražite na ove dvije web stranice:

https://www.windsurfing-rovinj.com/hr/index.php

https://www.adistra.hr/index.html